1xbet Magyarország – 1xbet és hogyan kell játszani Magyarországban

1xbet_portugal_licence Az 1xbet egy licencelt bukméker, amely kaszinójátékokat is kínál. Bár az 1xbet egy olyan vállalat, amely teljes mértékben megbízható és megfelel a jogi követelményeknek, egyes országokban a szolgáltatásai blokkolva vannak. Ez azonban nem a honlap sajátossága, hanem az egyes országokban hatályos jogrend miatt van. Érdemes megjegyezni, hogy az 1xbet tevékenység Gibraltárban van nyilvántartva, amit maga a licencből tudunk levonni:

Gaming License #1668/JAZ
Sutes 21&22, Victoria House, 26 Main Street, Gibraltar,
GX11 1AA Operated by 1XCorp N.V., Dr. M.J. Hugenholtzweg Z/N, UTS Gebouw, Willemstad, Curacao1xbet is owned and operated by Techinfusion Limited, Gibraltar.

Az engedélynek köszönhetően az 1xbet rendelkezésre áll a világ legtöbb országában, és maga a szolgáltatás globálisan irányítja a tevékenységét anélkül, hogy az egyes kontinenseket vagy országokat célozná meg. Néha szükség van egy proxy szerver használatára az 1xbet online szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz, mivel az egyes országok blokkolják a területükhöz való hozzáférés lehetőségét. Érdekes tény, hogy például az Európai Unióban az egyes országok blokkolják az egyéni szolgáltatásokhoz való hozzáférést a belső törvények szerint, azonban az uniós szabályozás fényében ez nem jogilag érvényes. Ennek eredményeként alternatív módok állnak rendelkezésre az Unibet fogadóiroda oldalaihoz való csatlakozáshoz. Emlékezni kell arra, hogy a szerencsejáték-vállalkozások engedélyezéséért felelős minisztériumok által előírt tilalom következtében esetleges következményekkel járhat.