Jamie George dacosan ragaszkodik ahhoz, hogy Saracens meg tudja tartani a Bajnokok Kupáját

10 Feb 2021

Jamie George, akárcsak a jó kurva, kifújta a mellkasát, és dacos hangot hallatott. „Hiszem, hogy még megnyerhetjük az európai kupát. Mindig nehéz kezdet volt Párizsban, és az ottani vereségünk nagy hangsúlyt fektet a hétvégére, de a klub körül hatalmas izgalom érződik. ”

Három héttel az elhagyatottság után A világbajnokság utolsó veresége miatt az angliai kurva a Japánból való visszatérése óta az első klubmeccsén kapja meg a fejét, Jack Singleton helyetteseként szombaton ebédidőben a Saracens Bajnokok Kupája meccsén az Ospreys ellen az Allianz Parkban. Franciaország megint komolyra fordul – de véget vetnek-e a hanyatlás évtizedének? További információ

Ez az európai bajnokok számára azonban nem szokványos megtérülés.Az angol klubrögbi történetében példa nélküli válság borítja őket. 35 Premiership pontot kötöttek és 5,36 millió fontot szabtak ki fizetéskorlát-megsértésekre, miután Anglia visszatért a Bet 365 világbajnokságról, jövő tavasszal nem őrzik meg hazai címüket, és csak a következő szezonban lépnek pályára Európa elsőszámú versenyén, ha harmadik egymás után megszerzik a trófeát. év.

Ennek az európai címnek a megvédését nem könnyítette meg a múlt vasárnap a Racing 92-nél elszenvedett 30–10-es vereség, és a Thomond Parkba tett kirándulással, amely a következő napirenden áll az európai napirenden szereplő Munsterrel, bónuszpont A minimális követelmény az Ospreys elleni győzelem.

“A büntetésről szóló híreket a vb-döntő előtti utolsó héten hallottuk” – mondta George. „De ez nem volt figyelemelterelés.Kibeleztek a hírek, természetesen voltam, de inkább az [elnök] Nigel [Wray] és az edzői stáb miatt háborgattam.

“Ez eszembe jut, amikor sivár futáson mentünk veszteségek a tavalyelőtti télen. Az idősebb játékosoknak példát kell mutatniuk és fel kell vezetniük a színvonalat. Nehéz kihívás lesz, de sok szempontból nagyon izgalmas, és ez közelebb visz minket egymáshoz. Jelenleg bajban vagyunk, de hihetetlenül büszkék vagyunk az elért eredményeinkre.

„Olyan érzés, mintha még szorosabbá váltunk volna, és bármennyire is furcsának tűnik, jó volt parkolni a döntő csalódását. Japánban, és koncentráljon valamire, amelyet most befolyásolni tudunk.Tudom, hogy volt már szó arról, hogy ez mit jelent a játékosok jövője szempontjából, de nyitottak voltunk egymással, és itt nem lesz suttogás a kanyarokban. ”

A Saracens 100. meccsén ezen a versenyen, George-hoz először csatlakozik a kerethez Elliot Daly, aki a hátvédben kezdőként debütál. Mako Vunipola és George Kruis is indul, és a klub kapitánya, Brad Barritt visszatért a sérülés miatt elbocsátott partnere, Duncan Taylor ellen a központban.Nincs Owen Farrell és Maro Itoje, a 19 éves Manu Vunipola, Mako és Billy unokatestvére tölti be az angol Farrell kapitányt a repülés felénél. Bontás: iratkozzon fel és kapja meg Bet 365 heti rögbi szakszervezeti e-mailt .

A Saracens barátságosabb fogadásra számíthat, mint legutóbbi angliai meccsén, amikor kéthete Gloucester-ben nyertek hamis bankjegyeket a játékosaiknak. A Recreation Ground, ahol jövő pénteken Bathban találkoznak egy Premiership meccsen, hűvösebb lehet, mint a Barnet, amikor a Saracens felkészül a téli szerelvények hosszú alagútjára. maguk sem a legjobb formában vannak.A Springboks világbajnoki elődöntőbeli vereségében megsérült George North nélkül a vendégeknek hiányozni fog kapitányuk, Justin Tipuric és Wales kapitánya, Alun Wyn Jones is, akinek ágyéksérülése miatt kizárták Wales találkozóját. a barbárokkal jövő szombaton. A középső Owen Watkin és a zár Adam Beard visszatért a kezdőcsapatba, miután visszatért Japánból, de ha Saracens számára hosszú három hét telt el, az Ospreys számára hosszú délután lehet.